Schizophragma hydrangeoides ‘Rose Sensation’ – kúszó hortenzia

7000 Ft

Schizophragma hydrangeoides ‘Rose Sensation’.

Vonzó kúszónövény, amely látványos, virágzatával és díszes leveleivel színesítheti a kertet vagy a tájképet.

Mérete:40-60 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Schizophragma hydrangeoides ‘Rose Sensation’

Más néven japán lomblevelű hortenzia, egy lombhullató, kúszó kúszónövény, amely a hidrangeafélék (Hydrangeaceae) családjába tartozik.

Leírás és Méret: A ‘Rose Sensation’ egy közepes méretű kúszónövény, amely körülbelül 3-6 méter hosszúra és magasra nőhet. Tömött és dús növényzetet hoz létre, amely szép díszítő hatást eredményez a kertben vagy a tájban.

Levelek: A levelek nagyok és ovális alakúak, hasonlóak lehetnek a hortenzia leveleihez. Levelei zöldek, de az őszi hónapokban a levelek rózsaszínű árnyalatot ölthetnek.

Virágok: Virágai nagyméretűek és látványosak, rózsaszínűek vagy lila árnyalatúak lehetnek, amelyek szép kontrasztot képezhetnek a zöld levelekkel.

Fény és Talajigény: Napos vagy félárnyékos helyen is jól fejlődik. A jó vízáteresztő talajt kedveli, és tápanyagban gazdag talajon a legjobb a fejlődése.

Évelő vagy Télálló: Évelő kúszónövény, és általában jól tűri a hidegebb időjárást is.

Felhasználás: Gyakran ültetik kerítésekre, pergolákra, falakra vagy más támogató szerkezetekre, hogy díszítő hatást érjenek el. A virágzó időszakban látványos és vonzó megjelenést kölcsönöz a kertnek vagy a tájképnek.

Gondozás: Kevés gondozást igényel, de időnként metszést igényelhet a megfelelő formájának fenntartása érdekében. A jó vízellátás fontos, különösen a forró és száraz időjárási körülmények között.

A ‘Rose Sensation’ egy gyönyörű és vonzó kúszónövény, amely látványos virágzatával és díszes leveleivel színesítheti a kertet vagy a tájképet.

Kiszerelés: 2l-es konténer.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40-60 cm