Houttuynia cordata ‘Chameleon’ – Kaméleon virág

2400 Ft

Houttuynia cordata ‘Chameleon’.

Levelei különlegesek és látványosak, színpompásak, általában zöldes-vöröses vagy vöröses-barnás árnyalatokban pompáznak.

Mérete: 14 cm cserép

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Houttuynia cordata ‘Chameleon’

A Houttuynia cordata ‘Chameleon’ egy lágyszárú, évelő növény, melyet gyakran dísznövényként ültetnek kertekben.

Levelek: A ‘Chameleon’ változat levelei különlegesek és látványosak. Színpompásak, általában zöldes-vöröses vagy vöröses-barnás árnyalatokban pompáznak, ami miatt a növény vonzó látványt nyújt.

Virágzat: A Houttuynia cordata ‘Chameleon’ virágai nem kifejezetten látványosak, inkább a levelek színével és textúrájával nyújt látványos megjelenést.

Magasság és Terjedés: Ez a növény általában alacsony termetű, mely terjedelmes, terjedő szőnyeget alkot. Elérheti a 30 centiméter magasságot, de széles területen is elterülhet.

Fényigény: Általában a Houttuynia cordata ‘Chameleon’ részleges árnyékot vagy félárnyékot kedvel, de tűri a teljes napfényt is, különösen ha a talaj nedves marad.

Talajigény: Jól növekszik nedves, jó vízelvezetésű talajban.

Gondozás: A ‘Chameleon’ általában alacsony karbantartást igényel. Időnkénti visszavágás vagy ritka megmetszés segíthet a növény alakjának és terjeszkedésének ellenőrzésében.

Felhasználás: Gyakran ültetik szegélyként, talajtakaróként vagy akár konténernövényként is használják kertekben és erkélyeken.

Társítás: Jól kombinálható más alacsony termetű évelőkkel és talajtakaró növényekkel, különösen olyanokkal, amelyek megfelelőek a nedves környezethez.

Fagyállóság: Általában jó fagyállósággal rendelkezik, de bizonyos területeken, ahol a tél hosszú és hideg, a növény fagyérzékeny lehet, különösen ha nincs megfelelő borítás vagy védelem.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Houttuynia cordata ‘Chameleon’ – Kaméleon virág” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük