Deutzia hybrida ‘Mont Rose’ – Rózsaszín virágú gyöngyvirágcserje

1900 Ft

Deutzia hybrida ‘Mont Rose’ – Rózsaszín virágú gyöngyvirágcserje

Elsősorban a virágzása teszi lenyűgözővé. A virágok rózsaszín vagy rózsaszín-lila színűek.

Méret: 40-60cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Deutzia hybrida ‘Mont Rose’ – Rózsaszín virágú gyöngyvirágcserje

  • Leírás: Ez a cserje közepes méretű, általában 1-2 méter magasra és szélesre nőhet. A levelek rendszerint kicsik, lándzsásak vagy oválisak, zöld színűek, és segítenek háttérbe szorítani a virágokat.
  • Virágzás: A ‘Mont Rose’ változatot elsősorban a virágzása teszi lenyűgözővé. A virágok rózsaszín vagy rózsaszín-lila színűek, és sűrű fürtökben helyezkednek el a hajtásokon. A gazdag virágzat a növény különleges díszítőelemét alkotja.
  • Virágzási idő: A virágzás általában a tavasztól a nyár elejéig tart, bár az időpontja változhat az éghajlati körülményeknek megfelelően.
  • Fényigény: A Deutzia hybrida ‘Mont Rose’ általában napos vagy félárnyékos helyzetben érzi magát jól. Megfelelő mennyiségű napfényre van szüksége a virágok gazdag és intenzív színének kifejlődéséhez.
  • Talajigény: Jó vízelvezetésű, laza talajokat kedvel. A jó talaj segíti a növény egészséges növekedését és virágzását.
  • Metszés: Az elhalványult virágok rendszeres eltávolítása mellett az elágazott és túlnőtt hajtások levágása is fontos lehet. A metszés segít fenntartani a cserje formáját és méretét.
  • Felhasználás: A Deutzia hybrida ‘Mont Rose’ kiválóan alkalmas kerti dísznövényként, akár csoportosítva más növényekkel, vagy szoliterként is ültethető. A gazdag virágzat és a színek változatossága miatt vonzó választás lehet a kertekben.

Fontos megjegyezni, hogy a növény termesztése és gondozása függ a helyi éghajlati viszonyoktól és talajminőségtől. A megfelelő öntözés, tápanyagellátás és metszés segít abban, hogy a Deutzia hybrida ‘Mont Rose’ a legjobb formáját mutassa a kertben.

Mérete: 40-60 cm, 2l-es

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40-60 cm