Chaenomeles superba `Nicoline` (Nicoline japánbirs) 2L-es

2100 Ft

Chaenomeles superba `Nicoline` (Nicoline japánbirs)

A Chaenomeles superba ‘Nicoline’ egy kivételes szépségű japánbirs fajta, amely lenyűgöző virágzatával és vonzó megjelenésével emeli ki a kertek és udvarok látványát.

1-1,5 m magasra megnövő cserje, melynek intenzív piros színű virágai április elejétől hosszú ideig nyílnak, elképesztően látványossá téve a növényt!

Mérete:20-40cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Chaenomeles superba `Nicoline` (Nicoline japánbirs)

A Chaenomeles superba ‘Nicoline’ egy kivételes szépségű japánbirs fajta, amely lenyűgöző virágzatával és vonzó megjelenésével emeli ki a kertek és udvarok látványát. A Nicoline japánbirs eredetileg Kínából és Japánból származik, és a Chaenomeles superba fajtacsoport tagjaként büszkélkedhet az évszakok közötti változatosságával és a díszítő értékével.

A ‘Nicoline’ különlegessége az egyedülálló virágzata, amely a tavasz beköszöntével nyílik. A rózsaszín virágok bőségesen borítják a cserje ágait, létrehozva egy gyönyörű kontrasztot a még alvó kerttel. A virágok mérete közepes, de a gazdag színük és az apró sziromlevelek harmonikus elrendezése miatt kifejezetten vonzó látványt nyújtanak.

A Nicoline japánbirs levelei oválisak és fényes zöldek, ami tovább növeli a növény kertészeti értékét. Ezek a levelek egész évben szép zöld színt kölcsönöznek a kertnek, és a virágok után is megőrzik élénkségüket.

Ezenkívül a Nicoline japánbirs rendkívül ellenálló és könnyen kezelhető növény. Jól alkalmazkodik a különböző talajtípusokhoz és a városi környezethez. A cserje közepes méretű marad, így ideális választás lehet kisebb kertek, udvarok vagy cserjészetek számára.

A Chaenomeles superba ‘Nicoline’ nem csak a tavaszi hónapokban hozza létre a kert látványos színfoltját, hanem éveken keresztül folyamatosan örömet szerez a gyönyörű és változatos megjelenésével.

Méret: 20-40 cm

 

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 20-40 cm